We connect to a new world

IsiTerra is een toekomstgericht bedrijf dat werkt aan innoverende projecten en toepassingen met een sterke focus op het verbeteren van communicatienetwerken. Hiermee schept zij nieuwe dimensies en realiseert nieuwe verbindingen tussen mensen en werelden.

Een dynamische sector

De telecomsector is continu in ontwikkeling. Innovaties volgen elkaar in hoog tempo op, datacapaciteit wordt met de dag belangrijker en van infrastructuren wordt steeds meer verwacht. Dataverkeer neemt een steeds grotere plaats in binnen ons persoonlijke en zakelijke leven. Niet zo gek dus dat telecomaanbieders blind moeten kunnen vertrouwen op hun datanetwerken.

Minder fouten, minder kosten

De montage van datanetwerken is een specialistische klus. IsiTerra ontwikkelt gebruiksklare oplossingen waarmee installateurs sneller, efficiënter en effectiever kunnen werken. Onze geprefabriceerde behuizingen – van kunststof of beton – worden geassembleerd en desgewenst compleet bekabeld afgeleverd op de bouwplaats. Precies op maat en direct uitrolbaar. Een heldere instructie maakt het mogelijk om de elementen eenvoudig en snel te implementeren. Hierdoor wordt niet alleen de installatietijd aanzienlijk verkort, ook de foutmarge wordt stevig gereduceerd. Tevens zorgt onze scherpe tariefstelling voor een flinke kostenbesparing op het productieproces.

Optimaliseren van telecommunicatie

Telecommunicatie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Datatransmissie is onmisbaar voor efficiënte en doelgerichte communicatie in de zakelijke, wetenschappelijke en intermenselijke wereld. De innovatieve installatieoplossingen van IsiTerra dragen bij aan het optimaliseren van de wereldwijde telecommunicatie.

Typisch Isiterra

oplossingen

Plug-and-play
oplossingen

oplossingen

Tijd en slagkracht
winnen

oplossingen

Hoogste
kwaliteitsnormen

oplossingen

Efficiënte
outsourcing

oplossingen

Scherpe
tarieven