Installatie-oplossingen op maat

voor de telecom-, energie-, luchtvaartindustrie en defensie

Arbeidsintensieve en repeterende installatiehandelingen kunt u bij IsiTerra verantwoord uit handen geven. Wij assembleren uiteenlopende behuizingen met alle bekabelingen en leveren deze plug-and-play op de plaats van bestemming af. Met de toegevoegde waarde van IsiTerra bespaart u aanzienlijk op arbeidsloon, opslag- en installatiekosten en bent u bovendien verzekerd van de hoogste technische kwaliteit.

Montage van systemen en apparatuurkasten

Als het om het opleveren van gebruiksklare installatie-elementen gaat, mogen we onszelf gerust een specialist noemen. We beschikken over specifieke know-how, ervaring en diepgaande technische kennis. Om onze oplossingen zo compleet mogelijk op te leveren is veel ruimte nodig. IsiTerra beschikt over een royale en geavanceerde bedrijfsruimte waarin we met gemak onze prefab-elementen kunnen assembleren. De hal is uitgerust met een ESD-vloer om de gevoelige elektronische apparatuur zo veilig mogelijk te verwerken.

Assembleren van kabelbomen

We gaan voor zekerheid. Geen enkele installatie verlaat ons pand zonder eerst uitvoerig te zijn getest. Bekabelingsystemen voor uitgebreide elektrotechnische schakelingen en bedieningen worden geheel uitgewerkt, gerealiseerd en getest op speciale bekabelingborden.

Testen & configureren van systemen

IsiTerra maakt het haar opdrachtgevers het liefst zo gemakkelijk mogelijk. Het installeren van de door ons geassembleerde apparatuur is vele malen efficiƫnter indien deze geconfigureerd en getest wordt voordat het in handen komt van de eindinstallateur. Doordat we de configuratie voor onze rekening nemen, kunnen we met recht spreken van een plug-and-play oplossing: na plaatsing kan de apparatuur direct in bedrijf worden gesteld.

Reparatie, renovatie en revisie van apparatuur

Vernieuwen is mooi, maar niet altijd nodig. IsiTerra geeft waar mogelijk verouderde, maar kostbare apparatuur een tweede leven. Indien de apparatuur probleemloos ingezet kan worden, is reparatie of renovatie een optie. Soms is hergebruik niet alleen duurzaam, maar ook in financieel opzicht een verstandige keuze.

Opslag, orderpicking & logistiek

Geassembleerde dataystemen en netwerkinstallaties zijn niet bepaald handzaam. IsiTerra beschikt niet alleen over specifieke productkennis, maar heeft ook veel ruimte en logistieke middelen in huis. Het is dan ook niet zo gek dat we steeds vaker optreden als logistieke partner als verlengstuk van onze assemblageactiviteiten. In dat geval dragen we zorg voor het uitwisselen en het updaten van installatiecomponenten.

Implementatie en uitrol van netwerken

Om een rimpelloze oplevering te kunnen garanderen, benaderen we elk assemblagetraject als een projectmatig proces. Daardoor heeft IsiTerra veel ervaring met het opzetten en uitrollen van projecten. Die kennis komt ons goed van pas, aangezien activiteiten steeds vaker turnkey aanbesteed worden. We draaien onze hand dan ook niet om voor een ingewikkeld proces of een kritische tijdsplanning. Als de input van de goederen tijdig en met de juiste hoeveelheden gebeurt, kunnen we voorkomen dat de vaak kostbare materialen voor een langere tijd ongebruikt liggen opgeslagen. Dat is niet alleen zinvol, maar uit financieel oogpunt ook zeer aan te bevelen.